malinda bengtson

Senaste inläggen

Av malindabengtson - 19 mars 2014 00:30

Har fått jordens dille på avokado, i sallad, på macka, som tillbehör eller bara rakt av som den är - SÅ himla gott! Förstår inte hur jag inte kan ha tyckt om det tidigare.Har varit bra väder hela dagen idag, tog en promenix i staden, till banken & fixat lite innan jobbas. 

   

Nu blir det lite PLL & Vampire Diaries, ha det!


ANNONS
Av malindabengtson - 17 mars 2014 09:07

Hänt sen sist:

 

-Slutat på Norstat

-Flyttat till Oslo

-Jobb på Boys Of Europe

 

Det är väl det, i väldigt korta drag.

 

Vi bor ihop några kompisar på Sofienberg, det funkar bra & jag trivs fint. Planen är att stanna så länge det känns bra. Saknar dock familjen & alla hemma i Karlstad mer än jag trodde jag skulle göra, som tur är så går det oftast att åka hem över helgen om jag vill.

 

Sen har kameran gett upp... Så har tänkt försöka jobba ihop lite pengar & köpa en ny. Himla tråkigt att jag precis hade nytt objektiv som inte kan användas :(

 

Jag kör en bildbomb på det (tyvärr iphonebilder).

 

                     

 

 

1. Sista dagen på Norstat

2. Rummet i Oslo

3. Kök/Vardagsrum

4. Mys hos Ferr på Norris

5. Alla❤️dag i Olso

6. Kalasoutfit

7. Jesus Christ Superstar i Karlstad

8. Sushimys med mami

9. Avicii i Stockholm

10. Första dagen på nya jobbet

11. Frontbord BoE

 

 

Hadé!

 


ANNONS
Av malindabengtson - 10 mars 2014 21:45

Idag gjorde jag min allra första dag på Boys Of Europe!


Det är en herrbutik (15+ typ) med bara norska märken, blandade priser & något för varje stil. Jag var väl rätt nervös för hur det skulle vara men nog mest taggad på att äntligen jobba igen. Som jag hade väntat mig var det mycket att ta in & jag däckade med en väldigt oskön huvudvärk direkt jag kommit hem från butiken.


Men det blir nog bra så fort jag kommer in i det & klarar lite mer på egen hand :)

Av malindabengtson - 4 mars 2014 22:30

Åååååh jag ÄR SÅ GLAD!

Jag var på intervju på Boys Of Europe ute på Lørenskog (Metro köpcentrum) idag för en 80% tjänst. Det kändes helt ok efteråt även om jag kom på flera saker jag helt glömt av under intervjun (som att ställa frågor om tjänsten, kom inte på en enda??). De sa i alla fall att de skulle höra av sig senare i veckan så jag gick därifrån med hoppet om att de skulle ringa innan fredag. 

 

Vid 17.00 var jag på en intervju på Expert vilket gick kalasbra, väldigt trevlig svensk kille som höll i den, men tyvärr enbart för en 30% tjänst. Gick därifrån i hopp om att ändå få den och kanske kunna plocka upp fler timmar manuellt.

 

Jag hade kanppt tagit mig ut från Expert innan telefonen ringer och det är Boys som har bestämt sig om vem de vill anställa - och de har valt mig! Efter bara några timmar. Det kändes så sjukt bra, jag måste alltså ha gjort något rätt på den intervjun! Eftersom jag hittills gått jobblös så tackar jag mer än gärna ja - och lyckan är total!

 

Tillägg:
Dagen efter detta ringde även Expert & sa "Du är vår perfekta kandidat för jobbet". Det sved lite att behöva tacka nej till det då jag vet att jag inte har tid för en 80% + en 30%-tjänst. Jag förklarade hur läget var & de förstod att jag var tvungen att ta det som gav flest tider. Jobbigt att säga nej, men självförtroendet gick i alla fall i topp när jag lyckats pricka två jobb av två möjliga!

Av malindabengtson - 3 mars 2014 10:00

Lurre hos Linnsan på O'learys & sen tåget mot Oslove 15.25


Tack för den här gången Stockholm, det har verkligen varit minnesvärt!


Av malindabengtson - 31 oktober 2013 20:40

Det är mycket valp här nu, men jag kan lova att jag inte klagar i alla fall!

Den här gången är det Emmelie & Nicklas lilla Troja som jag fått fånga på bild, jag passade på när vi var ute en kortis på deras innergård så det är inte de mest genomtänka bilderna. Men det är lite fina höstbilder att se på åtminstone.


    

    

   

Av malindabengtson - 9 oktober 2013 21:09

Har varit och hälsat på Elin i Stockholm i helgen, och Elin har skaffat valp! Sötaste lille labben är det, bara 12 veckor gammal. Och när jag ändå var där var jag ju tvungen att fota lille sötsaken. Har förresten äntligen fått tummen ur och köpt mig ett 50mm objektiv, och så himla nöjd med det köpet! Nu är dessa bilder lite snabbredigerade, det va vad jag hann med innan jobbet. Men jag är nog rätt nöjd ändå!


                 

Av malindabengtson - 21 september 2013 15:41

Hallo!


Som vanligt när jag inte vart här inne på ett tag så har det hunnits med en del! För några veckor sen var det t.ex kräftsiva hos Carro i Säffle, himla mysigt! Jag, Bea & Lollo åkte upp på em när alla jobb och så var klara, hämtade upp Linnea utanför henne och drog ut till Säffles lille myshörna - Råglanda. 


Carro hade styrt upp med partytält, västerbottenpaj och massa annat gott! Vi åt, drack och drog några snapsvisor (det hör ju ändå till) ända in på småtimmarna. Himla kul att träffa gymnasieligan igen, det händer tyvärr inte så ofta längre! Vi passade såklart även på att uppdatera varandra om vad som hänt sen sist, jävlades och skrattade en hel del. Det brukar bli så. 


 


Dagen därpå var vi kvar och myste i soffan x antal timmar. Bakade pizza och var allmänt sega. Som det ska vara efter en lyckad kväll, himla bra.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se