malinda bengtson

Senaste inläggen

Av malindabengtson - 16 juli 2014 16:15

Jag har bestämt mig för att lämna mitt röda hår och gå över till något nytt! Det känns himla konstigt då jag haft det röda i ca sex(!!!) år, men det blir nog bra det här! Ska bara vänja mig vid det...

Sen blev det ju aaaaningen mörkare än jag hade tänkt. Menmen, det bleks väl snart (hopppppas jag). Känns rätt bra i alla fall, nu kan jag lättare klä i vilka färger jag vill, woho!

ANNONS
Av malindabengtson - 16 juli 2014 14:30

Äntligen kom jag ut till stallet igen! Känns alltid så bra där ute, helt lugnt och skönt, så avslappnat. Och finaste Lucky som alltid är så go, min lille polle.

Blev en väldigt lugn tur pga värmen, kunde inte gå i varken ridbyxor eller någon tröja! Så jag blev nog några myggbett rikare på turen genom skogen, och i solen kom bromsarna flygandes men vad gör det? Fortfarande tokmysigt!

ANNONS
Av malindabengtson - 15 juli 2014 12:15

Jag tog mig ut på en femkilometare idag, långt för att vara mig! Nu är dock mina ben helt skakiga och jag ska nog inte röra mig mer på resten av året... Men jag känner mig lite duktig ändå! Heja mig!

Av malindabengtson - 14 juli 2014 20:15

Efter lite velande fram och tillbaka blev det ändå en tur till Värmskog idag. Och gud så gott det var! Hade helt missat att de har en macka med handskalade räkor (Lyxmackan), yummie. Det är ju vekligen den man ska äta när man åker dit!

            

Det var hela familjen plus mormor & Anders, Helena & Tippen som åkte ut.

Efter räkorna tog vi en tur förbi gammelmormors gamla sommarstuga där mormor, mamma & Anders spenderat en hel del tid när de var yngre. Tyvärr äger vi inte stugan längre, men det var ändå kul att se den. Mysigt ställe!

Av malindabengtson - 13 juli 2014 17:00

Fick med mig mamma & bror min ut till Ängebäck för att plocka sommarens kanske sista jordgubbar för min del. Det var stor skillnad mot när jag var där i början av säsongen, tyvärr börjat det ta slut nu...

Men jag fick ihop några liter, och åt kanske några stycken också... Så gott!

[Bild]

Tvingade ut Emil till getterna så vi fick klappa lite extra, så mysiga! Var världens sötaste unge där också som inte ville slita sig från djuren trots att föräldrarna nog tröttnat för längesen, haha.

Det blev helt klart en bra start på semestern i alla fall. Och ikväll ska jag se VM-finalen hos Elin o Co, blir nog lika bra där!

Av malindabengtson - 12 juli 2014 23:30

Äntligen har två veckor gått, dags för två veckor ledigt hemma i Sverige!

Jag slutade klockan tre men skulle såklart springa runt på rean i stan en sväng innan jag skulle med bussen. Blev en liten felräkning i tiden och det slutade med att jag fick stressa som en galning för att hinna med... Men jag hann, och när jag kom till bussterminalen visade det sig att bussen var tio min sen, så skönt att kunna slappna av!

Sen åkte vi rätt förbi tullen så tjänade in de minuterna där och kom fram i tid, så bra.

Framme i Karlstad mötte mamma upp mig för att ta min väska då jag skulle direkt till Koriander och möta upp systrarna Eriksson.

Blev en himla bra kväll med massa fuldans och skratt! En bättre lördag helt enkelt.

Av malindabengtson - 12 juli 2014 01:15

Som vanligt så borde jag sova men tröttheten har inte slagit till än. Så jag drar på ännu ett avsnitt av OITNB, snart klar med första säsongen!

Av malindabengtson - 11 juli 2014 16:23

Jag älskar poddar, och nu på sommaren så är alla sommarpratare i p1 en klar favorit. Det är så mycket känsla bakom och det märks att de lagt ner sig för att förmedla just den känslan de vill få fram till lyssnaren.

Idag var det dags för Fredrik Wikingsson och jag tycker han gjorde det bra. Det var personligt och han hann med en hel del på sin timme, speciellt bra var slutklämmen.

Nu ska jag ringa min mormor. Gör det du med om du kan. Eller ring din farmor, farfar, morfar, mamma, pappa, syskon, vän. Någon som du håller av och som du vill ska veta det. Ring nu, eller skicka åtminstone ett litet sms. Mer kärlek till folket.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se