malinda bengtson

Senaste inläggen

Av malindabengtson - 25 juni 2014 00:30


   


Började dagen med fam. Eriksson på Frykenbaden, men alla bilder därifrån ligger tydligen på systemisen... De kommer nog i efterhand någon gång :) Hade bättre tur med solen idag så det blev massa solning och även ett dopp för mig och Fille!


På kvällen åkte vi i alla fall hem till Ferran för att laga mat, blev en väldigt god grön ärtsoppa med crème fraiche. Supermys!

ANNONS
Av malindabengtson - 24 juni 2014 18:00


Det var fint väder... I ca 30 min, sen gav vi upp. Typiskt! Men då blev det en sväng till Janssons café istället, och sen också en sväng till Ö&B. Det var evigheter sen kan jag lova. Det var inte alls så stort som jag kom ihåg att det skulle vara...

     

Lite senare på dagen bjöd farmor (och Rolf) på fika, var som vanligt himmelskt gott och väldigt trevligt!

Jag äter verkligen hela dagarna när jag är i Karlstad... Haha!

ANNONS
Av malindabengtson - 23 juni 2014 12:00


       

Av malindabengtson - 22 juni 2014 17:30


Det är så himla härligt när så många av alla gamla stodenebor är hemma samtidigt, den bästa stämningen. Vi träffades ett gäng på Janssons Café idag för att fika, prata och bara ha det så himla mys. Sen blev det såklart en himla massa skratt också! Det är så sjukt, det är människor jag träffade varenda dag förr, nu kan det vara så illa att vi bara ses några gånger per år... Och just därför är det så kul att ses, det känns liksom som hemma när vi är tillsammans. 


   


Efter den fikan drog jag mig vidare in till stan för en lunch med bästa Marie! Också en jag träffar ALLDELES för lite nu när hon bor i Jönköping och jag i Oslo... 

     

Gooooooooooott!

Och massa bra snack som fortsätter imorgon när hon jag och Emmelie ska ta en morgonpromme, like old times! 

Av malindabengtson - 21 juni 2014 20:45


Lite bättre bilder i tillägg från det tidigare :)


                   


Fy vad jag gillar den här sommaren!

Av malindabengtson - 21 juni 2014 18:00


 


Älskar sommaren 

Av malindabengtson - 20 juni 2014 18:00

  

 

 Av malindabengtson - 20 juni 2014 15:15


Var uppe sent igår för att baka tårtbottnar till midsommartårtan, och sen tidigt imorse för att hinna med allting som ska göras idag - men åh vad det är värt det! 


Jag började med att åka till bästa Ängebäck för att plocka jordgubbar och SÅ MYCKET det fanns! Helt sjukt, bästa tidiga plocket på 33 år. Att plocka jordgubbar är verkligen något av det bästa man kan göra på sommaren 


 

 

Ringde och väckte(!) Emil när jag ändå var där, blev inbjuden på lite frulle och catchup, brabrabra! Drog sen vidare för att plocka lite blommor till min krans vid kyrkan, passade såklart på att säga hej till Viola och ge henne en midsommarbukett. Bästa Viola.

 

Vidare hem för att äta midsommarlunch med familjen, äta lite jordgubbar, dekorera tårtor och fixa krans! Någonstans emellan detta fixade jag mig själv inför kvällen och snart ska vi åka mot Bomstad där resten av folket väntar. Blir nog en bra kväll det här!


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se