malinda bengtson

Senaste inläggen

Av malindabengtson - 18 juni 2014 20:00  Har hittat bästa shortsen. Lovelovelove!Har dessutom hittat ett nytt jobb, finally! Woho!

Var på intervju på en barnehage på Frogner häromdagen. Ett ombyggt gammalt lekland typ! det är stora rutschkanor inomhus, bollhav, klätternät osv. Där ska alltså jag hänga från och med 4e Augusti! Dock vet jag inte vilken ålder jag ska ha än, antingen 0-3 eller 3-5. Det beror på vad som funkade bäst för de andra, det är nämligen fler som börjar typ samtidigt och eftersom jag har vana med både små och stora sen tidigare så kan de sätta mig på vilken som. Ska bli himla kul i alla fall!


ANNONS
Av malindabengtson - 15 juni 2014 00:30


VILKEN SÖNDAG! Helt magisk. Verkligen något av det bästa jag varit med om. 


  

Började med att det var sjuktjäklapotthett i storstan! Höll på att smälta när vi gick hundra meter ner till ICA för att köpa frulle. Vi överlevde i alla fall och fick med oss en riktig gofrulle. 


Efter frullen var det duscha-packa-kaffe-fika-tajm, inte riktigt allt på en gång men nästan, för att vara effektiva. Vi bestämde oss sen för att det var smartast att ta bilen till Gärdet eftersom jag sorgligt nog måsta åka tillbaka till karlstad direkt efter spelningen...


 

Sofia fixar den klassiska "Vin-i-petflaska-drinken" 


 

♥ BILJETTEEEEEEEEEN! 


   

Så himla fint inne på området. Puss!


 

 

Även fast jag inte har någon bild på det så passade jag och Sofia på att hoppa in och spela lite volleyboll när vi ändå hade chansen, SÅ KUL! Men ojojoj vad man tappat, kunde ju knappt någonting längre. Men vi var ju i alla fall tusen gånger bättre än de som spelade innan, haha!

Nedräkning på skärmarna. Det är nostalgi från Norra Fältet -05 

     

Sverige. Jockes tal innan den här låten var helt fenomenalt. Det var inte bara mellansnack, det var stora, viktiga ord. Han tog chansen och använde den för att påverka så många människor.

Slutsats, i det här landet är alla välkomna.


    


Mannen I Den Vita Hatten. MED EXTRAVERSER. Det var så längesen. Det var SÅ JÄVLA BRA. Det finns ingenting som får mig att må så bra som det här. Det finns ingenting som slår det här, ingenting som är större än det här. Den här kärleken är helt fantastisk. Att jag dessutom stod omringad med så ortoligt söta människor längst fram i vimlet, åh. DEN KÄRLEKEN


Det går inte att beskriva hur bra det här var, men jag kan lätt säga att det var en av topp tre bästa konserterna jag sett. Jag vill vara där igen, jag vill aldrig lämna den här kvällen!

ANNONS
Av malindabengtson - 14 juni 2014 23:45


                 

Av malindabengtson - 14 juni 2014 22:45

Efter många om och men blev det till att ta bilen på en liten roadtrip till Stockholm på lördagen.

Jag har aldrig kört själv eller knappt åkt bil till Stockholm förut, men med gps & musiken som sällskap så gick det utan problem! Det var t o m riktigt kul, speciellt 120-sträckorna.

När jag äntligen hittat fram till Sofias trakter på Lilla Essingen (med gratis parkering!) tog jag mig en promenix in till centrum. Stockholm är inte riktigt min typ av stad, men ibland är det ändå himla fint.

Efter en liten fotopromenad i Gamla Stan (som jag för övrigt aldrig besökt tidigare) slog jag en pling till min bror och det blev till att se fotbollen på Hornshuset med några av hans kompisar. Fin dag & trevligt sällskap!
Tyvärr har jag inte lagt in några bilder från kameran än, så det får fyllas på senare.

Efter detta tog jag bussen tillbaka till Sofia för att möta henne efter jobb. Tanken var att vi skulle sova ganska direkt men när man inte setts på ett tag finns det alldeles för mycket att prata om för att det ska gå. Så vi låg uppe ett tag och pratade om allt och ingenting alldeles för länge innan vi tillslut däckade båda två 

Så bra start på Stockholmsresan!

Av malindabengtson - 13 juni 2014 23:30


 


Hos Ferran. Sjukaste matchen och galet god sushi. Fin kväll!

Av malindabengtson - 13 juni 2014 12:56 

Av malindabengtson - 13 juni 2014 00:30


   

Spontanare med Peter, Salome & Co, bra kväll!

Av malindabengtson - 12 juni 2014 14:45


                               

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se