malinda bengtson

Senaste inläggen

Av malindabengtson - 16 april 2014 12:30


   

Sista dagen på jobb innan fem dagar fri! Tar bussen till Karlstad efter jobbet & åker tillbaka måndag em/kväll. Ska bli SÅ HIMLA SKÖNT! Dessutom är det många som är "hemma" & lediga nu, så ska passa på & träffa så många det bara går. Papi fyllde år igår också så på söndag kommer släkten för att fira, skönt att inte behöva åka runt själv för att träffa alla, lyx!


Nu ska jag kose meg sista pausetiden, & tagga ferie!

Ha det!

ANNONS
Av malindabengtson - 14 april 2014 14:45


 

Never regret something that once made you smile

ANNONS
Av malindabengtson - 13 april 2014 23:45

Eftersom att Norge sover på söndagar så är jag ledig. Hade världens slöardag tills jag bestämde mig för att ta tag i mig själv, körde hemmaträning & fixade upp lite hemma i lägisen. Sen kom Sannisen hem & bjöd med mig ut på mat, tackar ju inte nej till mys på uteservering!


         

Vi gick till Olivia på Aker Brygge med två av S's jobbarkompisar, supergott & bra stämning. Efter det chillade vi lite hemma innan vi halvsomnade i soffan, Väldigt bra avslutning på söndagen!

Av malindabengtson - 10 april 2014 00:45

Torsdag idag vilket betyder fri från jobb för min del! Passade på att ta min städdag, åt lite god lunch & sen mat på Yaya's med Stina! Long time no seen & så himla kul att äntligen catcha upp igen. 


 


 

 

Yaya's är en Thailändsk kedja som finns lite överallt i Oslo, vi var på den vid Aker Brygge - supermys! Det känns verkligen som att man är utomlands direkt man kliver in i restaurangen, verkligen passande inredning osv, osv. Plus att under tiden man äter så "försvinner elen" dvs de släcker ner & kör med ljudeffekter såsom regn, åska & regnskog från ingenstans! Så kul grej! 


 


Finaste Stinisen!

Hon hade ett hemligt uppdrag efter maten också vilket gjorde det ännu roligare. Brabrabra kväll!

Av malindabengtson - 8 april 2014 19:45

Sitter & väntar på bussen till jobbet, halvhungrig & rätt trött. Då drar tjejen bredvid fram en sushibricka & börjar käka, var så nära på att grabba tag i den & springa. Fy saaaaaaaatan så gott!


 

Av malindabengtson - 6 april 2014 18:40

Tre år, en månad, två veckor, sex dagar.


Precis så länge har ni fattats oss, precis så lång tid har det gått sedan Gud tog tillbaka två av sina finaste änglar.


Jag pratade med Matilda om detta häromdagen, när hon var här och hälsade på. Och det blir inte lättare att prata om. Varje gång namnen sägs, varje gång jag tänker på er så måste jag kämpa för att kunna hålla samtalet uppe. För att inte förlora mig själv i sorgen efter er. Men vi pratade om just det, att det är okej. Att det faktiskt bara gått tre år, att man inte kan sätta ett utgångsdatum på sorg. För den finns alltid där, och den kommer alltid att finnas där. Så länge vi minns. 


Och jag tänker aldrig sluta minnas, för ni lever kvar i våra minnen. När jag tänker på Viola så tänker jag tillbaka på alla fina minnen. Jag tänker allra främst på ett av mina favoritminnen från Italien, när vi var där med fotbollslaget. Det var väldigt mycket skratt på den resan, väldigt mycket glädje. Men mitt i den här härliga glädjen så har både jag och Viola två pojkar hemma i Sverige. Och vi saknar dessa pojkar en hel del, det var ändå relativt nytt för oss båda, speciellt att vara ifrån dem i över en vecka. Så för att hjälpa varandra i saknaden så pratade vi mycket om det, vi delade på känslan så att det blev lättare, vi förstod varandra. Och det bästa, vi gick hand i hand och låtsades att den andres hand var pojkens hand. Det kändes så bra, det halverade saknaden att dela den med varandra. Och nu i efterhand är det ett av mina finaste minnen med Viola, hand i hand på gatan precis intill stranden i Italien, där vi delade varandras saknad.


Nu är det jag som saknar, och det är en större saknad än jag någonsin tidigare känt. Just för att jag vet att det kommer dröja alltför lång tid innan vi ses igen. Dock så vet jag att jag inte heller denna gången är ensam om att sakna. Jag har så många vid min sida, jag har de bästa vännerna som delar den här saknaden med mig. Även om vi just nu inte ses alls ofta, eller kanske inte pratar om det så ofta som jag skulle önska, så vet jag att jag aldrig kommer vara ensam i saknaden.


Tillsammans genom allt. 

Älskade, Saknade, Viola.

Älskade vänner.


 

Av malindabengtson - 5 april 2014 14:00


Så inte kul väder idag, snöblandat regn liksom - vad händer? Är ledig hela helgen & vet inte riktigt vad som händer, ska ut på pw eller liknande minst en gång, plus köra lite hemmaträning. Annars har jag inte så mycket planer. Lite seriehäng i soffan lär det bli, har precis börjat kolla på PLL - ännu en serie att bli beroende av, jippie.... haha


Ha det! 

Av malindabengtson - 3 april 2014 23:45
Äntligen fått mig ett norskt bankkonto! Dock så kommer inte kortet för ens om någon vecka & pengar bjussar de väl inte heller på så det får vänta tills lite senare i månaden. Men nu underlättar det i alla fall för mig när lönen kommer, så att jag verkligen kan få in den, skönt!


Det mesta är på topp här just nu; himla massa soldagar, bra jobbdagar (om än lite sega), bra humör, fina kvällar i myslyan osvosv. Fick mig t o m bra sällskap på bussen till jobbet häromdagen, en riktig sötnos!


Slänger med en bild på centret under kvällstid. Det till höger är själva shoppingen, det till vänster är Lørenskog kino (bio) & Lørenskog kulturhus - riktigt fräscht ställe! 

         

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se