malinda bengtson

Alla inlägg den 24 januari 2011

Av malindabengtson - 24 januari 2011 18:11

   


En sak jag inte klarar mig utan är nagellack. Det är som med Maria Montazami & läppstift. 'Jag känner mig naken, exposed, rädd'..Kanske inte riktigt så farligt men ändå, utan nagellack blir det så torrt & tråkigt. Känns som att naglarna ska gå av när som helst.


Och nu har jag precis hittat en ny favorit(se bilderna), har letat efter graffiti-lacken men inte hittat något förrens nu. Hittade bästa blandningen också, mitt gamla ''mormor-lack'' som jag tror Hannah så fint kallade det... Det blev i alla fall en grym bas till den svarta krackeleringen. Me like!


Måste verkligen spara ut till lite snyggare naglar också.Men det kommer det kommer..

Av malindabengtson - 24 januari 2011 08:15

         

Mina mål/drömmar/önskningar


Jag har svårt att skriva något vettigt till den här dagen faktiskt. Än så länge har jag inte så mycket mål i livet. Eller jag har mål, jag vet bara inte vad det är. Jag har målet att skaffa mig ett bra jobb, som jag trivs mycket bra med. Men vad för jobb det är vet jag inte. Jag har mål som att skaffa familj och bo i en stad jag trivs i, men hur det kommer ta sig vet jag inte riktigt. Jag har ett mål att göra det jag vill göra innan det är försent, men vad jag vill göra vet jag inte riktigt.

Sen har jag drömmar & önskningar, det är enklare.

-Jag vill hoppa fallskärm, fast att jag är så otroligt höjdrädd.

-Jag vill se en jädra massa fler kentkonserter, men det kan jag inte riktigt styra över, utan bara hoppas på.

-Jag vill träffa mina inspiratörer, både inom musik, foto och skrift.

-Jag vill ut och resa och se världen.

-Jag vill ha obehagligt mycket pengar så jag kan göra allt jag vill.


Sen har jag som mål att aldrig sluta fotografera. Det är nog det enda målet jag helt hundra kan säga att jag kommer hålla mig till.

Ovido - Quiz & Flashcards